Locatie Villa Blooom

In hartje Nuenen is Villa Blooom gevestigd. Villa Blooom verwoordt perfect wat we je willen bieden; een moment van oprechte aandacht voor jezelf in een prachtige omgeving. Kom tot bloei, verwen jezelf, voel je mooi, zorg goed voor jezelf van binnen en van buiten, en groei...
Maak kennis met de dames die met alle liefde voor jouw beauty, body, en mind klaarstaan in deze bijzondere villa, en... BLOOOM!

Binnen Villa Blooom zijn diverse ondernemers gevestigd en kun je terecht voor oa. GOUDEN handgemaakt sieraden, diverse Schoonheidsbehandelingen, Voetreflex, Transformational Cupping, Readings & Healings en natuurlijk onze eigen Massages. 

In de huiselijke ontvangstruimte hangt een heerlijke sfeer die uitnodigt om lekker rond te snuffelen...
Van zalige smeersels, van diverse leuke en betaalbare cadeaus tot en met de mooiste handgemaakte vazen en schilderijen. Tevens verzorgen we diverse creatieve workshops in deze gezellige ruimte. (klik op create by friends voor meer info)
Geniet van je momentje met koffie of thee, snuffel wat rond, lees, ruik aan de verse bloemen, of neem een kijkje in het atelier van de goudsmid...