Massages

De massages bij Create Me Time zijn puur gericht op ontspanning. 

Een goede ontspanningsmassage heeft verschillende fysieke, mentale en emotionele voordelen. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom ontspanningsmassages waardevol kunnen zijn:
Stressvermindering: Een ontspanningsmassage kan helpen bij het verminderen van stress en het ontspannen van gespannen spieren. Door de massage worden endorfines vrijgegeven, wat bijdraagt aan een gevoel van welzijn.
Verbeterde bloedcirculatie: Massage bevordert de bloedcirculatie, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter door het lichaam worden getransporteerd. Dit kan helpen bij het verminderen van spierspanning en het versnellen van het herstelproces.
Ontspanning van spieren: De manipulatie van spieren tijdens een massage helpt bij het loslaten van spanning en het verminderen van knopen in de spieren. Dit kan leiden tot een betere flexibiliteit en bewegingsvrijheid.
Verbeterde slaapkwaliteit: Ontspanningsmassages kunnen de slaapkwaliteit bevorderen. Door het verminderen van stress en spanning kan het gemakkelijker worden om in slaap te vallen en een diepere, meer rustgevende slaap te ervaren.
Verbeterde mentale focus: Massage kan helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verbeteren van de algehele mentale focus. Het kan ook bijdragen aan een beter bewustzijn van het lichaam en de geest.
Verlichting van pijn: Mensen die last hebben van chronische pijn, zoals rugpijn of hoofdpijn, kunnen baat hebben bij ontspanningsmassages. De massage kan de spanning verminderen die bijdraagt aan de pijnklachten.
Verhoogde emotionele welzijn: Massage kan ook emotionele stress verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen. Het kan een ontspannende en kalmerende ervaring zijn die helpt bij het verminderen van angstgevoelens en het verbeteren van de gemoedstoestand.
Kortom, een goede ontspanningsmassage heeft niet alleen directe voordelen voor de spieren, maar het kan ook een positieve invloed hebben op de algehele gezondheid en het welzijn, zowel fysiek als mentaal.* 


 


031123Goud&VillaBlooom-025
031123Goud&VillaBlooom-025
massage horizontaal
massage horizontaal
031123Goud&VillaBlooom-008
031123Goud&VillaBlooom-008