Kunstzinnige Therapie/Coaching


Kunstzinnige therapie is een krachtig instrument voor persoonlijke groei, heling en zelfontdekking. Door het creatieve proces te combineren met psychologisch inzicht, kan kunstzinnige therapie individuen helpen bij het verwerken van emotionele uitdagingen, het verminderen van stress en het bevorderen van zelfbewustzijn.
Het belang van kunstzinnige therapie & voor wie?
Kunstzinnige therapie biedt een unieke benadering van de behandeling van geestelijke gezondheid, waardoor cliënten zich op een non-verbale en niet-bedreigende manier kunnen uiten. Deze vorm van therapie is met name gunstig voor degenen die het moeilijk vinden om hun gevoelens of ervaringen te communiceren via traditionele gesprekstherapie. Kunstzinnige therapie is met succes gebruikt om mensen te helpen omgaan met een breed scala aan problemen, waaronder trauma, angst, depressie en relatieproblemen.

De sessies duren 90 minuten en vinden plaats in de praktijkruimte bij Villa Blooom maar kunnen ook in overleg buiten of op een andere locatie plaatsvinden. Samen gaan we kijken en bespreken wat jij nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen middels allerlei creatieve opdrachten, oefeningen en gesprekken. 

Wil je liever eerst even kennismaken voordat je een hele sessie boekt? Neem dan contact met mij op voor een GRATIS intake gesprek. 

Kunstzinnige therapie
Kunstzinnige therapie
106_230825_Lieske_Flitzer - kopie
106_230825_Lieske_Flitzer - kopie