Wie ben ik?    

"Ik kijk graag vooruit, want in elke toekomstige stap zie ik de mogelijkheid om sterker te worden, wijzer te groeien en mijn eigen pad te creëren." 

Mijn naam is MIRABEL VAN LIESHOUT, trotse moeder van 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik altijd creatief bezig, bij de paarden te vinden of aan het genieten van vrienden en familie. Al ruim 20 jaar werkzaam in het onderwijs als o.a. Docent & Coach voor de afdeling evenementen aan jong volwassenen in de leeftijd van 16 tm 23 jaar. Na een moeilijke periode heb ik besloten om naast mijn werk op school datgene te gaan doen wat ik al jaren wil. En dat is mijn levenservaring, opleiding HNLP, werkervaring, liefde voor mensen & creativiteit te gaan combineren en zo is "Create ME TIME" geboren.
Inmiddels een nieuwe opleiding gevolgd als "Kunstzinnige Therapie Practitioner" en daarnaast diverse Massage cursussen.
Bij Villa Blooom heb ik een heerlijke, liefdevolle, professionele en gezellige werkplek gevonden met fijne collega's, waarbij we onze krachten bundelen en samen voor veel mensen allemaal op onze eigen manier iets kunnen bijdragen.