Ontspanningsmassage (30, 60 of 90 minuten)

Een intuïtieve ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. Deze massage is in de 1e plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning en werkt preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. 

Deze massage ongeacht de tijdsduur is volledig gericht op ontspanning. Je ligt dan ook in een heerlijke verwarmde ruimte op een elektrisch verstelbaar (heel zacht) massagebed, toegedekt met zachte handdoeken en een lekkere zware zachte deken. Er branden kaarsjes, het ruikt lekker en natuurlijk staat er een relaxt muziekje op. Alles om jou even de wereld om je heen te laten vergeten. Bij de ontspanningsmassage van 60 minuten starten we de massage met de rug, armen, achterkant benen dan vervolgen we de massage aan de voorkant benen, gezicht, hoofd, nek en schouders en wordt de massage beëindigt met een voetenmassage. Kortom van Top tot Teen ontspanning.


Inclusief water, verse Alca kruidenthee, een voetenmasker, een verzorgende gezichtsolie & een persoonlijke keuze qua geur van de massage olie.